Ιατρός

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Τσιούφη Αθανασία είναι ιατρός Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, που ειδικεύεται στην κοσμητική και κλασική δερματολογία.

Διευθύνει το ATDC Dermatological Center.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και εκπαιδεύτηκε στα Νοσοκομεία Λοιμωδών Νόσων Δυτικής Αττικής και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός.

Είναι πιστοποιημένη σε αισθητικές πράξεις από κέντρα του εξωτερικού σε τεχνικές, όπως ενέσιμα (Fillers και Botox), εφαρμογή νημάτων (APTOS), PRP (ARTHREX), Lasers (Fraxel, IPL, Alexandrite, Nd-Yag).

Είναι γνωστή για το ‘’φυσικό αποτέλεσμα’’ των θεραπειών που εφαρμόζει, συνδυάζοντας laser, ενέσιμες θεραπείες και νήματα ανάρτησης.
Συγκεκριμένα εφαρμόζει ενέσιμες θεραπείες με ‘’neuromodulatos’’ Botox (Vistabel,Disport, Bocouture) και Υαλουρονικό Οξύ (Juviderm, Restylane, Belotero, Radiesse).

Βελτιώνει τον δερματικό τόνο, υφή και σύσφιξη με την χρήση ποικιλίας μηχανημάτων laser και άλλων ‘’energy based’’ συσκευών όπως Fraxel, IPL, Nd-Yag,Radiofrequency, LED.

Ασχολείται από οχταετίας με την χρήση PRP για την Ανδρογεννητική Αλωπεκία και είναι ενήμερη όλων των εξελίξεων και είναι ενήμερη όλων των εξελίξεων και σύγχρονων θεραπειών στον τομέα αυτό.